App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - Producten van de iOS Academie - Het eBook: Apps bouwen met Swift: Reactie op Apps bouwen met Swift.

Rolf  Rolf heeft nog geen Studiekaart. Klokje09 okt 2015, 13:27
Avatar
Avatar
Berichten:12
Fans:1


Eerst iets over mijzelf: Ik ben 59 jaar en werkzaam als huisarts. Ik heb reeds 10 jaar ervaring met Visual Basic, Visual Basic for Applications (Access) en Delphi/Pascal. Ik programmeer voornamelijk voor huisartsen om de computer zo optimaal mogelijk in mogelijk in te zetten voor het werk als huisarts. Aanvankelijk gebruikte ik mijn programma's voor mezelf, echter mijn collega's waren al snel geinteresseerd en zo verdien ik nog een klein zakcentje bij.

Ik ben een enorme fan van het bedrijf Apple (wijlen Steve Jobs in het bijzonder), dus ben al weer enige jaren (af en aan) aan het stoeien met Objective C. Ik herken dezelfde frustraties die Roelf beschrijft in zijn video. Met Swift en Roelf heb ik goede hoop echt Apps te kunnen bouwen.

Nu over het boek: de eerste versie had ik gekocht en doorgewerkt: nuttig, soms iets te uitgebreid. Door het boek met ik in aanraking gekomen met de iOS Academie. Echter sinds ik de video's van Roelf heb ontdekt merk ik dat video's voor mij veel leerzamer zijn. Ten eerste is het veel minder saai, het leeft meer, maar je krijgt ook meer praktische tips. Ik ben wel heel blij met de iOS Academie, een enthousiaste "club"

Reageer

Leuk! 2 personen vinden vinden dit leuk.