Todoist Premium: code winnen?

Eén van de vragen tijdens een webinar over time-management dat ik onlangs heb gegeven, was:

“Waar haal je de tijd vandaan voor al die eBooks, cursussen, Workshops enzovoort?”

Ik heb die vraag natuurlijk tijdens het webinar beantwoord. Ook zei ik dat ik een aantal tools gebruik waarmee mijn werk een stuk gemakkelijker wordt:

 • Todoist om te plannen;
 • MindNode om ideeën uit te werken;
 • Ulysses voor al het schrijfwerk;
 • Pocket om websites te bewaren die ik op een later moment wil doorlezen.

Onlangs heb ik van Todoist een code gekregen die ik mag weggeven en die recht geeft op drie maanden gratis Todoist Premium. Gebruik je Todoist? Dan weet je hoe handig Todoist Premium is. Werk je nog niet met Todoist en kom je voortdurend tijd te kort? Dan is dit misschien het moment om eens naar Todoist te kijken.

En wat die code betreft: je kunt hem winnen, zodat je drie maanden Todoist Premium kunt gebruiken (zonder verdere verplichtingen, je zit nergens aan vast).

Wil je die code winnen? Post dan een reactie op dit bericht, waarin je aangeeft dat je die code graag zou willen winnen – en waarom. En… heb je tips om tijd te besparen of te winnen? Post ze ook!

Belangrijk: schrijf je lidnummer even bij je reactie (je vindt het -als je bent ingelogd- op deze pagina).

Volgende week verloot ik die code onder iedereen die heeft gereageerd!

Misschien vind je dit ook interessant

01 apr, 2017

1 april…

11 jun, 2015

Geslaagd!

 • Cor Meskers

  Zoals je ziet Roelof kan ik wel wat TimeManagement gebruiken. Had nog geen eens tijd om te reageren om je mooie aanbieding blijkbaar. Dus inderdaad zou de code wel kunnen gebruiken om wat tijd te creëren . Lidnummer: 0005121

 • Kobus

  Doordat er zoveel bijgeleerd wordt via de iOS academie en er steeds meer op de planning komt te staan, is een goede app om je zaken te ordenen geen overbodige luxe. Mede dankzij Roelf heb ik Todoist uitgetest en dat lijkt prima te werken. Een extended licentie is dan ook een goede investering.
  Lidnummer 0005575

 • Pingback: iOS Academie Nieuwsbrief: 17 maart - iOS Academie Blog()