Binnenkort: TabelDemo-video (3 uur lang)

./images/user/0000008-0000001-050588600.png

Ik heb zojuist de opnames afgerond van een nieuwe video, die bijna drie uur duurt... Met deze video - die gratis beschikbaar komt op zowel YouTube als de iOS Academie - leer je in zeven stappen hoe je een complete app bouwt om je eigen content weer te geven. Jij bepaalt zelf welke informatie de app moet tonen (een brochure van je bedrijf, informatie over een project waarmee je bezig bent enzovoort), al dan niet inclusief links naar je website.

Het mooie van deze app is dat hij zo is geschreven dat je heel makkelijk je eigen content kunt toevoegen - zonder ook maar één regel programmacode te schrijven! De app regelt alles voor je.

Een paar screenshots van de app zie je hier:

 

             Het detail-scherm

In bijna drie uur tijd leer je van alles over Navigation Controllers, UITableViews, viewControllers, protocollen, delegates en dataSources, Auto-Layout, property lists, Xcode en nog veel meer zaken. Alles duidelijk uitgelegd, inclusief voorbeelden die je kunt downloaden.

Zodra ik de video heb bewerkt en ge-upload, is hij beschikbaar en stuur ik je nog even een mailtje. Naar verwachting eind van deze week!

Reacties op dit artikel


AppChanger  Laurens heeft nog geen Studiekaart. Klokje28 aug 2014, 10:46
Avatar
Avatar
Berichten:301
Fans:13


Kijk er al naar uit!

Reageer

Leuk! 1 persoon vindt vindt dit leuk.

Peter  Peter heeft nog geen Studiekaart. Klokje31 aug 2014, 09:11
Avatar
Avatar
Berichten:3


Ben benieuwd :)

Reageer


Admin Roelf  Klokje31 aug 2014, 11:45
Avatar


Peter, de video staat inmiddels op YouTube.

Klik hier om hem te bekijken - ik ben benieuwd naar je reactie!

 

Reageer