Verbeterde versie: bouw een app in drie uur

Heb je de YouTube-video Bouw een app in drie uur bekeken en de bijbehorende bestanden gedownload? Dan heb ik belangrijke informatie voor je.

In de nieuwe versie (6) van Xcode is de controle op het variabeletype int wat strenger geworden. Als gevolg hiervan krijg je, als je Xcode 6 gebruikt om de voorbeeldbestanden te testen, een aantal waarschuwingen te zien.

Inmiddels kun je een nieuwe versie downloaden van de voorbeeldbestanden: klik hier om dat te doen. In deze versie is de oorzaak van die waarschuwingen weggehaald; het variabeletype int werd gebruikt en is nu vervangen door NSInteger.

Klik hier om de voorbeeldbestanden te downloaden. Veel plezier ermee!

 

Reacties op dit artikel


André  André heeft nog geen Studiekaart. Klokje25 okt 2014, 18:03
Avatar
Avatar
Berichten:24


Hoi Roelf,

 

Als ik de eerste eerste tablevieuwer in het storyboard plaats, krijg ik de volgende foutmelding 2014-10-25 17:56:10.593 nog moeilijker[515:11784] Failed to instantiate the default view controller for UIMainStoryboardFile 'Main' - perhaps the designated entry point is not set?

te zien terwijl ik volgens de video verder alles goed doe en ik krijg ook geen tabel te zien in de iphone simulater. Nu zit ik met mijn handen in het haar;wat te doen?

Met vriendelijke groet,

 

André

Reageer