App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - Producten van de iOS Academie - De LIVE workshop: Apps bouwen met Swift: De eerste, beste, Nederlandse (!!) workshop iOS apps bouwen

ArjanA  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Arjan 41%. Klokje14 apr 2016, 21:20
Avatar
Avatar
Berichten:5


Jammer jammer jammer

Vanavond is de workshop iOS apps bouwen helaas tot een einde gekomen. Na 5 weken intensief code kloppen en uiteindelijk kleine iOS apps bouwen had deze workshop van mij nog wel even door mogen gaan!!

Ook ik wilde vanuit een sterke interesse leren iOS apps bouwen. Vele boeken en video's gekocht maar zoals zovelen nooit afgemaakt. En toen kwam ik deze workshop tegen. Maar was dat nu wel wat ik zocht dan? Zou dit niet weer hetzelfde lot zijn beschoren als al die voorgaande boeken en video's. Ik heb toch wel een aantal weken getwijfeld of ik het zou moeten doen. Uiteindelijk heeft de klassikale vorm (video conferencing met Zoom) en korte periode van 5 weken waarin de 10 lessen werden afgehandeld de doorslag gegeven.

En wat ben ik blij dat ik die beslissing heb genomen!! Als ik toen geweten had wat ik nu heb ervaren had ik al veel eerder aan deze workshop moeten beginnen!

De workshop zelf is intensief, er is een hele stijle leercurve en je moet aan de bak met de huiswerk opdrachten maar dat is allemaal zeer de moeite waard! Ondanks het feit dat het alle lesdagen haasten was van mijn werk, drukke en lange dagen werden gemaakt en ik lessen heb gehad waarna ik aan het eind van de les dacht "dit ga ik nooit snappen".... heeft het enthousiasme en de kennis van "meester Roelf" zo aanstekelijk gewerkt dat je automatisch uitkijkt naar de volgende les. Daarnast is er altijd ruimte voor vragen en wordt alles perfect uitgelegd.

Uiteindelijk heb ik voor mezelf het idee dat ik een meer dan voldoende kennisniveau opgebouwd met waarmee ik prima een volgende stap kan zetten in mijn "carriere" als app bouwer.

Ik kijk als gediplomeerd workshop lid uit naar de volgende vervolg cursussen die er hopelijk nog in vele aantallen zullen komen. Ik raad een ieder die nog twijfeld aan om zich meteen in te schrijven voor de cursus die binnekort gaat starten! Je zult er geen spijt van krijgen!!

schrijfJeInEnBeginMetSwiftAppsBouwen(swiftKennis: nietNodig, resultaat: juniorAppBouwer) 

Go for it!!

Arjan

Reageer

Goed advies! 1 persoon vindt dit goed advies.
Leuk! 5 personen vinden vinden dit leuk.