App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Even voorstellen...

Ritchie  Ritchie heeft nog geen Studiekaart. Klokje24 aug 2014, 21:11
Avatar
Avatar
Berichten:3


Hi,

 

Ik ben Ritchie en ben 37 jaar. Lang, lang geleden, toen de 56k modem nog pruttelde en mijn ouders klaagden over de telefoonrekening hield ik mij bezig met het maken van simpele websites in HTML. Met Adobe GoLive en Photoshop knutselde ik de ene na de andere website in elkaar. En daar hield het op.

Nu heb ik, en met mij zoveel anderen, natuurlijk hét idee voor een app waarmee ikd e wereld ga veroveren;-). Ik heb mij een lange tijd verdiept in de mogelijkheden om de app te laten ontwikkelen maar 1: het was verschrikkelijk duur of 2: Ik kon het laten maken door iemand in Rusland of India en via Skype zouden we dan communiceren. Ik wil juist 1 op 1 kunnen schakelen en aan kunnen geven hoe de app moet werken.

Na vele Youtube tutorials te hebben gekeken heb ik nu dan besloten om zelf aan te slag te gaan. En waarom niet? Ik houde rvan om nieuwe dingen te leren, ik ben een Apple fanboy en ben een nerd in hart en nieren:-) Samen met een vriend hebben we onszelf tot eind dit jaar gegeven om de basis van de app af te hebben. Lukt het niet, dan zal er iemand in India weer een opdracht bij hebben:-)

Reageer