App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Even voorstellen

Adil  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Adil 1%. Klokje12 apr 2016, 10:11
Avatar
Avatar
Berichten:1


Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Adil en ik heb kort geleden aangemeld op deze site. Ik bijna geen technische kennis, maar zou toch graag mijn eigen apps willen ontwikkelen. 

 

Ik ben dan ook benieuwd hoe iOS Academy mij hierbij kan helpen. 

Reageer


Erwin  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Erwin 74%. Klokje12 apr 2016, 15:02
Avatar
Avatar
Berichten:64


Van harte welkom bij de iOSAcademie. Er zijn vele mogelijkheden om je in het ontwikkelen van apps te bekwamen. Iedereen heeft daarin zijn eigen leerstijl. Sommigen leren het beste vanuit boeken, anderen kijken de kunst af in video's, soms kiezen aspirant ontwikkelaars om samen apps te ontwikkelen.

In alle gevallen is je basiskennis van de mogelijkheden van Swift en je vaardigheid in het vormgeven van apps via UIKit bepalend voor je succes. Ik zou je willen adviseren je in te schrijven voor een Webinar waarin de workshop "Apps ontwikkelen met Swift" centraal staat. Daar kun je in korte tijd zien wat er nodig is om een succesvolle ontwikkelaar te worden. Morgenavond heb je een mogelijkheid. Ik weet niet of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Klik op de onderstaande aankondiging en ervaar of er nog plaats is. Je zult er geen spijt van krijgen!!!!

Klik dan hier en meld je aan voor de introductie, op 13 april!

Zie je graag in het forum terug met Swift of UIKit vragen die de andere leden voor je kunnen beantwoorden of die je zelf als je wat meer ervaring hebt voor anderen kunt beantwoorden. Zo komen we samen verder. Succes met het bouwen van je eigen app.

Reageer

Goed advies! 1 persoon vindt dit goed advies.