App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Even Voorstellen

Rob T  Rob heeft nog geen Studiekaart. Klokje21 mrt 2015, 01:36
Avatar
Avatar
Berichten:2


Hallo allemaal,

Ben Rob, 44 jaar, en helemaal nog geen ervaring met programmeren. Wilde al een tijdje graag leren om apps te gaan bouwen, dus heb nu maar deze stap gedaan toen ik het zag van iosacademie op appletips. Heb er zin in en hoop dat dat het allemaal een beetje gaat lukken :) ga gauw beginnen met de video's en het ebook.

 

Groetjes, Rob

Reageer


Glenn  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Glenn 15%. Klokje21 mrt 2015, 09:48
Avatar
Avatar
Berichten:8


Welkom Rob en wat een tijdstip om nog een bericht te plaatsen. Jij moet wel heel enthousiast zijn! =-)

Ik programmeer zelf al jaren (websites, nog geen apps) en heb ooit de regel gehoord om "niet na 21:00 uur te programmeren, want dat is vragen om fouten. Ik ken uiteraard je dag-/nachtritme niet maar dit is wellicht ook iets om rekening mee te houden wanneer je aan de slag gaat met het programmeren van apps.

Zelf ben ik ook net gestart met de videocursus (het e-book had ik al). Als advies wil ik je meegeven om in je enthousiasme niet gelijk teveel te willen leren, maar neem er de tijd voor. Wat ik nu doe is bijvoorbeeld eerst de videocursus bekijken (ben nu halverwege), vanmorgen bijna 200 pagina's uit het e-book doornemen (dit is dus grotendeels herhalen wat ik in de video's heb geleerd en kijken of ik alles nog weet en kan volgen) en dan weer verder met de videocursus. En niet vergeten geregeld zelf met Playgrounds te stoeien, daar leer je van!

Uiteraard wens ik je heel veel succes en als je vragen hebt weet je ons te vinden!

Reageer

Goed advies! 1 persoon vindt dit goed advies.