App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Hallo allemaal. Even voorstellen.

Jan Willem  John heeft nog geen punten gescoord op de eerste vier stappen van zijn/haar Studiekaart. Klokje03 jun 2015, 22:56
Avatar
Avatar
Berichten:1


Al hoewel al wel wat programmeerervaring vind ik het leuk om op deze manier een verse start te maken met Swift. De problemen die Roelf beschrijft bij het aanleren van een nieuwe programmeertaal herken ik maar al te goed, dus de Nederlandstalige stap-voor-stap manier die hij aanbiedt is dan ook meer dan welkom. In eerste instantie wil ik Swift leren en daarmee wat probeersels maken waarmee ik wat ervaring opdoe. In de toekomst denk ik educatieve apps te kunnen bouwen, omdat de vraag daarnaar behooriljk is.

Ik ben overigens 46, dol op fietsen, wandelen, klussen, tuinieren, concertbezoek, muziek luisteren, bingewatching 😄 en leuk bezig zijn achter m'n macjes terwijl ik naar muziek luister. Ik beschik over behoorlijke ICT-kennis. Dus mocht je problemen hebben met PC, Mac, iOS-devices, Windows, iOS, OSX of je thuisnetwerk dan hoor ik het wel.

Ik heb net het ebook gekocht en ben aanbeland bij het gedeelte waar uitgelegd wordt hoe je objecten d.m.v. constraints kan positioneren. Morgen staat het 'knoeien' met Playgrounds en de Commandline Tool op het programma.

Reageer

Leuk! 1 persoon vindt vindt dit leuk.

Digitist  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Adri 8%. Klokje07 jun 2015, 21:24
Avatar
Avatar
Berichten:130


Hi,

 

je zult je hier prima vermaken en ook de boeken en video's van Roelf zijn dik in orde.

Reageer

Goed advies! 1 persoon vindt dit goed advies.