App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Het voorstelrondje

HesselHomme  Hessel Homme Riemersma heeft nog geen Studiekaart. Klokje22 nov 2014, 13:55
Avatar
Avatar
Berichten:8


Hai,

Ik zag dat het gebruikelijk is om je even voor te stellen als je "nieuw" bent op deze site. Een goed gebruik waar ik graag gebruik van maak.

Na het lezen van het boek "Apps bouwen met Swift" ben ik weer helemaal verknocht geraakt aan het programmeren in Xcode. Na een tijdje afgedwaald te zijn geweest naar verschillende andere programmeer talen (ivm werk) ben ik nu privé weer helemaal bezig met Xcode.

Ondanks dat ik veel heb geleerd van het boek van Roelf merk ik toch dat er nog wel wat vragen naar boven komen als je daadwerkelijk zelf aan de slag gaat.

Deze site, maar ook het forum, is een prima middel om eenvoudig kennis te vergaren voor alles wat met Xcode heeft te maken. (complimenten Roelf).

In het dagelijkse leven ben ik hoofzakelijk bezig met het implementeren van een ERP programma. Daarnaast mag ik (als ik er aan toe kom) ook nog graag wat klantwensen vertalen in programmacode. Ik heb zelf vrij veel ervaring met VB(.net) C# en de laatste twee jaar ben ik veel bezig met Delphi.

Naast alle IT gerelateerde zaken ben ik ook nog fanatiek bezig met volleybal (trainer/coach/....) en hou ik daarnaast ontzetten van het vrije leven op het water met een zeilboot. Met name voor het zeilen zie ik nog allemaal toepassingen die gemaakt kunnen worden voor iPad en iPhone die het leven van een zeiler nog leuker kunnen maken.

Reageer