App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Ik wil me ook even voorstellen

Noki  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Nico 36%. Klokje30 apr 2015, 21:55
Avatar
Avatar
Berichten:20


Hoi allemaal, 

ik zal me dan ook maar even voorstellen, ik ben nico van der Linden 36 jaar en heb informatica gestudeerd op de MTS en HTS. Tijdens mijn opleiding heb ik vooral de talen C, C++, ASP/PHP en Java gebruikt maar ben nooit echt heel diep in programeren gegaan. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als technisch SAP consultant en ben ik helemaal met programeren gestopt. 

Ik kwam in aanraking met de iOS academie tijdens de OMT live show en mijn interesse werdt al snel gewekt. Voor mijn werk wordt mobility steeds belangrijker en ik heb nu dan ook (naast prive) ook zakelijk redenen genoeg om me te verdiepen in het bouwen van applicaties. Ik ben nu bij hoofstuk 9 van het boek beland en merk dat ik heel veel plezier heb in het leren van het programmeren.

De toekomst zal uitwijzen hoe diep ik er in door ga maar voorlopig heb ik er heel veel zin in en mijn doel is om in elk geval 1 applicatie te gaan bouwen en daarna pas de conclusie te trekken of ik er mee door ga of niet. Mijn grootste probleem zal met name de inspiratie zijn (wat ga ik bouwen), dat was in het verleden in elk geval wel vaak de valkuil maar misschien dat ik nu verder kom als ik het ook echt voor mijn werk kan gaan gebruiken. 

Vriendelijke Groet, 

Nico van der Linden

Reageer

Leuk! 2 personen vinden vinden dit leuk.

Digitist  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Adri 8%. Klokje05 mei 2015, 06:50
Avatar
Avatar
Berichten:130


Nico,

je zou b.v. een app kunnen maken waar je als technisch SAP consultant je voordeel mee kan doen.

 

Reageer