App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Links en tips van leden: Leuke app en site om push berichten te testen

Eddy  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Eddy 40%. Klokje04 mei 2016, 21:21
Avatar
Avatar
Berichten:6


Ik krijg vaak het gevoel dat ik op een andere manier leer dan de meeste andere mensen. Na de workshop onlangs gevolgd te hebben en waar ik nog steeds veel mee oefen omdat ik de video's zo lekker terug kan kijken wilde ik eens een ander succesje. Ik ben heel nieuwsgierig hoe je een app met informatie van buiten kan laten communiceren en daar komt 30 mei een Clinic voor dus dan krijg ik denk ik veel antwoorden.

Iets anders wat mij mateloos fascineert is hoe je nou push berichten op je telefoon kan krijgen. Ik heb hiervoor een leuke site gevonden. ik heb hier zoveel plezier aan beleefd dat ik hem hier wil delen.
Het was wel wat meer dan een avond pielen omdat alles encrypted werkt en je dus ook certificaten zelf moet aanmaken om de Apple APNS server voor je push berichten te laten werken, maar het was het meer dan waard. Ik heb af en toe zulke plezier dingetjes nodig. Hoewel ik niet helemaal alles begrijp kom ik toch best ver met de kennis die ik tot nu toe heb vergaard.

De URL van de site waar ik het over had is https://www.raywenderlich.com/123862/push-notifications-tutorial en hoop dat anderen hier net zoveel plezier aan beleven als dat ik er aan heb gehad.

Reageer

Goed advies! 1 persoon vindt dit goed advies.

Duracell  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Rudy 99%. Klokje04 mei 2016, 22:45
Avatar
Avatar
Berichten:135


Het loont zich regelmatig de site is te bezoeken. Heb er al meerdere leuke dingen zien voorbij komen.

 

Reageer