App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Mezelf even voorstellen

Robin  Op de eerste vier stappen van zijn/haar studiekaart scoort Robin 33%. Klokje11 feb 2017, 23:30
Avatar
Avatar
Berichten:3


Hallo iedereen,

Ik ben Robin, 30 jaar, wonend in zeeuws vlaanderen en werkzaam als psycholoog. Voor mijn studie psychologie heb ik nog een halve studie TI gedaan, dat wil zeggen een jaar, en heb een heeeel klein beetje programmeer ervarning met java. Maar dit is al zo'n tijd geleden dat ik eigenlijk alweer alles vergeten ben.

Nu vind ik swift wel erg intressant en zou hier graag meer van willen weten. Ik heb een idee voor een app, maar hier heb ik echt veel meer ervaring voor nodig. Ik heb nu boek 1 en 2 gekocht en hoop dat dit mij al een hoop op weg kan helpen. Helaas niet heel veel tijd, maar in het weekend probeer ik welk een hoofdstuk door te nemen en wat in playground aan te modderen.

Reageer


Michiel  Michiel heeft nog geen Studiekaart. Klokje13 feb 2017, 15:24
Avatar
Avatar
Berichten:211
Fans:2


Wat leuk. De interessanste applikaties ontstaan meestal op het snijvlak tussen automatisering en een andere discipline (zoals bv. biologie, of misschien wel de psychologie!). Als je ergens vastloopt zou ik als ik jou was niet aarzelen om op dit forum om wat hulp te vragen, meestal is er wel iemand die wat zinnigs kan zeggen zodat je weer rap op het juiste spoor zit.  Wat voor idee heb je voor een app?

Reageer