App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: voorstellen

Norman  Norman heeft nog geen Studiekaart. Klokje15 dec 2014, 19:40
Avatar
Avatar
Berichten:2


 Hoi,

 

Ik ben Norman, 27 uit Rotterdam.

Ben gek op Apple en sinds kort een Macbook in bezit. Wil me graag verdiepen in het bouwen van apps en heb de videocursus ook aangeschaft. Het is heel interessant maar ook wel ingewikkeld, omdat ik zelf geen achtergrond heb met programmeren. Het is voor mij een uitdaging en hoop dat ik voor vragen hier terecht kan.

Reageer


Admin Roelf  Klokje15 dec 2014, 20:07
Avatar


Norman, welkom!

Speciaal voor mensen zoals jij ben ik met de iOS Academie begonnen. Dus: aarzel niet en stel je vragen hier. Als blijkt dat bepaalde onderwerpen te moeilijk zijn, maak ik simpelweg extra video's!

Alvast veel succes gewenst!

Reageer

Goed advies! 1 persoon vindt dit goed advies.

Admin Roelf  Klokje15 dec 2014, 20:07
Avatar


Norman, welkom!

Speciaal voor mensen zoals jij ben ik met de iOS Academie begonnen. Dus: aarzel niet en stel je vragen hier. Als blijkt dat bepaalde onderwerpen te moeilijk blijken, maak ik simpelweg extra video's!

Alvast veel succes gewenst!

Reageer


Norman  Norman heeft nog geen Studiekaart. Klokje15 dec 2014, 20:52
Avatar
Avatar
Berichten:2


Norman, welkom!

Speciaal voor mensen zoals jij ben ik met de iOS Academie begonnen. Dus: aarzel niet en stel je vragen hier. Als blijkt dat bepaalde on ...

Dankjewel Roelf,

Vragen stellen zal ik zeker doen als ik er ergens vastloopt of niet verder kom. Tot nu toe kan ik het nog volgen. De basis :) En probeer elke dag wel een beetje met xcode te spelen. Puur om het gevoel in handen te krijgen. en beetje uitvogelen wat alle knopjes zijn en wat/waar ligt :) en de videocursus is tot nu toe wel duidelijk. 

bedankt

Reageer