App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Voorstellen

Ertje  Erwin heeft nog geen Studiekaart. Klokje26 dec 2015, 22:07
Avatar
Avatar
Berichten:18


Mijn naam is Erwin Oudshoorn (28jr) uit Mijdrecht en heb een eigen internetbedrijf Tribble Media. Net als Roelf heb ik ook een aantal pogingen gedaan in het verleden om met Xcode apps te maken, maar steeds liep ik ook vast. Ook een keer met Titanium Studio geprobeerd, dat ging iets beter maar had ik niet het idee dat dat de juiste manier was.

Afgelopen zomer heb ik Swift eens doorgekeken en ontdekte dat dat niet zo ingewikkeld eruit zag als Objective C. Kortom ik zag nieuwe kansen om het te leren. Nu ik wat meer tijd heb wil ik me daar eens verder in gaan verdiepen en de zoveelste poging gaan doen om een app te bouwen. Al weet ik nu nog niet exact wat. Ik zocht op Bol.com naar Nederlandse boeken en kwam op deze manier op iOS Academie tegen waarvan ik de ebooks en Xcode video al heb bekeken.

Ik geloof en hoop dat deze poging om met Swift en iOS Academie het me nu eindelijk zou gaan lukken om het bouwen van iOS apps onder de knie te krijgen. Tot zover ik gelezen en gezien heb is het vrij duidelijk uitgelegd door Roelf en zal komende periode zeker me meer gaan verdiepen in Swift.

Reageer