App maken: ook jij kunt het leren!

 

de iOS Academie Forums

Forums - iOS Academie - Leden stellen zich voor: Waarom het e-book en videocursus aangeschaft?

Dany  Dany heeft nog geen Studiekaart. Klokje26 jan 2015, 21:16
Avatar
Avatar
Berichten:1


Hallo allemaal

 

Via het volwassenonderwijs heb ik één semester iOS programmeren gevolgd. De voorkennis van de cursisten in deze cursus was zeer verschillend. 

De Engelstalige cursus (the iOS appentice - dl1 en 2) moest daarom zelfstandig doorgenomen worden. Bij problemen kwam de lesgever ons verder helpen. 

Daar ik praktisch geen programeerervaring had, niets afwist van objective-C en de cursus in het Engels geschreven was, was het voor mij heel moeilijk om te begrijpen wat we deden.

Via een cursist ben ik dan in contact gekomen met de website van iOS academie en heb ik mij het e-book en de videocursus aangeschaft. Via deze video's is mij nu al veel duidelijk geworden. Uiteindelijk zou ik graag app's ontwikkelen i.v.m. scheikunde maar of ik daar in zal slagen zal de toekomst moeten uitwijzen.

 

Reageer


Admin Roelf  Klokje27 jan 2015, 11:24
Avatar


Dany, dank voor je leuke bericht!

Zou ik je mogen vragen waar je het semester hebt gevolgd? Kan ook per email als je dat liever hebt. Wellicht dat ik met de iOS Academie iets voor hen kan betekenen!

Ik ben benieuwd naar je vorderingen - en naar je eerste app uiteraard :)

Succes!

Reageer


AppChanger  Laurens heeft nog geen Studiekaart. Klokje27 jan 2015, 11:25
Avatar
Avatar
Berichten:301
Fans:13


Dag Dany

Ik ben er van overtuigd dat je na het uitlezen van het boek en het volgen van de videocursus, je je eigen app schrijft. Vooral niet opgeven! Als je vragen hebt stel je ze gerust op het forum, daar word je zeker geholpen.

Alvast veel succes met het maken van je app.

Met vriendelijke groeten,

Laurens

 

Reageer