Zaterdag 20 februari, 6 maart en 20 maart:
LIVE Clinic - Next Level Trading

 

Met de unieke LIVE Clinics van CryptoCoiners en de iOS Academie word je een expert, op een leuke, snelle en effectieve manier.

Je volgt de LIVE Clinics vanachter je eigen computer. Je hoeft er dus niet de deur voor uit!

En na afloop? Dan kun je de opname van de complete LIVE Clinic nogmaals bekijken - zo vaak als je wilt. En... al het materiaal dat bij de LIVE Clinic hoort, kun je GRATIS downloaden.

 

Helaas... deze LIVE Clinic is volgeboekt. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.


De markten zijn al sinds begin dit jaar onrustig. Dat biedt mooie kansen voor traders. En hoewel de standaard “CryptoCoiners Strategie” prima werkt, zijn er meer methodes om maximaal te profiteren van de onrust in de markt. Short posities nemen bijvoorbeeld, of op een strategische manier je winst per trade zo groot mogelijk maken. En: uitstappen en verlies nemen wanneer dat echt nodig is.

In deze LIVE Clinic leer je hoe je je kansen op succesvolle, winstgevende trades kunt vergroten. Je leert de ideale indicators voor onrustige markten te kiezen en te gebruiken. Je ziet hoe je je daytrades kunt aanvullen met swing trades, bijvoorbeeld als je wat minder tijd hebt om te traden.

NIEUW: met Trade Replay zie je in de LIVE Clinic bijna ‘live’ hoe je de nieuwe strategieën kunt gebruiken in je eigen trades.

Dit leer je:

  • Range Trading: snelle trades in onrustige markten
  • Nieuwe strategieën voor zowel daytraden als swing traden
  • Short posities nemen: maximaal profiteren van dalende prijzen
  • Stop Limit orders: trailen en uitstappen op het optimale moment, op basis van support en resistance
  • Signalen: handige indicators voor traden in onrustige markten

Hoe werkt een Clinic?

Je volgt de Clinic vanachter je eigen computer. Tijdens een LIVE-sessie kun je praten met Roelf (je trainer) en met de andere deelnemers, je kunt vragen stellen en je leert de nieuwste technieken - zonder dat je ervoor de deur uithoeft!

Stukje gemist? Geen probleem. LIVE-sessies worden opgenomen: na afloop kun je de complete Clinic dus nogmaals GRATIS bekijken - zo vaak als je wilt!

Al het materiaal dat tijdens de Clinic wordt gebruikt, kun je GRATIS downloaden: presentaties, voorbeelden, PDF-bestanden enzovoort. Je hoeft verder dus niets aan te schaffen.
LIVE Clinic op
Zaterdag 20 februari en 6 maart en 20 maart,
van 10:30 tot 17:00 uur
icon
Alle video-opnames en presentaties achteraf beschikbaar icon
Prijs: €177,00
Volgeboekt