eBook: iOS Apps bouwen met Swift deel 1: Programmeren met Swift 3.0

Beoordelingen

eBook: iOS Apps bouwen met Swift deel 1: Programmeren met Swift 3.0

Score   60
4,5 van 5 sterren

5 sterren
36
4 sterren
20
3 sterren
2
2 sterren
1
1 ster
1

36 beoordelingen worden getoond (5 sterren).  Alle beoordelingen tonen

Score  

Door Ernst op 9 juni 2017

ideaal voor zelfstudie in je eigen tempo, duidelijke uitleg.

Score  Uitstekend

Door JWvC op 13 mei 2017

Heb andere boeken geprobeerd, dit is één van de betere. 

Score  Uitstekend naslagwerk in combinatie met de workshops.

Door Chow Fang op 22 februari 2017

Net een intensieve workshop gedaan ( aan te bevelen! ) . Nu veel oefenen en dingen uitproberen, daarbij komt dit ebook goed van pas!

Score  Uitstekend boek en lekker motiverend

Door Algarve_Portugal op 6 december 2016

Ben nu iets over de helft van het boek en ben er iedere dag mee bezig, het werkt als een thriller boek, je wilt iedere keer weer meer weten hoe het verder gaat, dus werkt erg motiverend.

Dank Roelf voor deze Nederlandse boeken online.

Score  perfect om als basis te gebruiken

Door Lopho op 30 juni 2016

Een goed geschreven en duidelijk boek. Goed om helemaal door te werken en daaran te gebruiken als basis of naslagwerk, als je weer dat gevoel hebtvan "hoe zat dat ook alweer"

Score  

Door Anouk op 30 mei 2016

ERG MOOI EN DUIDELIJK GESCHREVEN, HIER EN DAAR EEN BEETJE MOEILIJK MAAR ACH NA EVEN STUNTELEN KOM JE ER WEL.

Score  Een goed begin is het halve werk

Door Joost op 26 mei 2016

Niveau : beginners - gevorderden

Goed : duidelijke opbouw met goed te volgen voorbeelden

Het boek begon gelijk met een appje maken. Leuk !

Daarna gaat Roel de theorie in en blijft daar een hele tijd ; dit is nuttig en noodzakelijk. Je gaat je wel afvragen : wanneer gaan we weer eens een app bouwen ?!

Jouw geduld en doorzetten wordt beloond aan het einde van het boek. Wel even doorzetten ; de opgedane kennis is niet voor niets !

Op naar Deel 2 en 3 ( er is zelfs sprak in dit boek van een deel 4 )

Score  begrijpelijk en opbouwend beschreven

Door Bonanza op 16 mei 2016

Een must voor de beginnende ios-programmeur. Ik zal alleen sommige onderdelen nogmaals moeten lezen om alles goed te begrijpen.

Score  Eindelijk.

Door Jean-Pierre op 12 mei 2016

Eindelijk eens een begrijpbare cursus. Eenvoudig uitgelegd met simpele voorbeelden. Do zo verder.

Score  

Door Rob op 10 mei 2016

Met dit boek kun je zonder enige voorkennis van programmeren in een korte tijd apps bouwen voor iOS. Roelf schrijft in begrijpelijke taal en legt complexe zaken op eenvoudige wijze uit. In combinatie met het forum en de clinics is het een heb je toegang tot veel informatie en hulp bij het bouwen. Voor mijzelf vond ik het fijn om eindelijk eens in het Nederlands uitleg te krijgen. Is toch net effe anders... Ik ben in ieder geval erg tevreden met het boek en de site...

Score  

Door Duracell op 9 mei 2016

Voor iedereen die met de programmeertaal swift aan de slag willen is dit het juiste product.

En je hebt levenslang toegang tot alle updates.

Score  Must voor beginnende of ervaren programmeur

Door DaLi op 9 mei 2016

Zonder dit boek zou ik nu geen Swift/Xcode kennen!