Omslag van de Snelcursus C

Snelcursus C - het eBook

Score  3 beoordelingen

In deze Snelcursus C (62 pagina's) word je optimaal voorbereid op één van de programmeertalen waarin iOS apps worden geschreven: Objective-C.

Objective-C is een uitbreiding van C; als je deze Snelcursus C goed hebt bestudeerd, is Objective-C niet meer moeilijk.

Dit krijg je allemaal:

Snelcursus C: het eBook

62 pagina's met heldere uitleg en tientallen voorbeelden en tips: ook als je nog nooit in je leven hebt geprogrammeerd, leer je alles wat je moet weten om zelf eenvoudige C-programma's te kunnen schrijven. Daarmee ben je goed voorbereid op de programmeertaal Objective-C, één van de talen waarmee je iOS Apps kunt ontwikkelen.

BONUS-app: Leer het hexadecimale stelsel

In de Snelcursus C leer je rekenen met het hexadecimale (16-tallige) stelsel; een manier om binaire getallen weer te geven. Met deze bonusapp, HexTrainer, kun je op je iPhone of iPad oefenen met hexadecimale getallen.

Voor Xcode: alle programmavoorbeelden

Heb je geen zin om alle voorbeelden over te typen? Bij dit eBook kun je gratis de Xcode-broncode van alle programmavoorbeelden uit de Snelcursus C downloaden (22 stuks). Ideaal als je weinig tijd hebt of als je er niet van houdt om voorbeelden over te typen. Je krijgt de complete Xcode-projecten, zodat je meteen aan de slag kunt.

Klik hier om het boek over C te bestellen

Preview van de Snelcursus C (1)

Preview van de Snelcursus C (2)

Klik hier om het boek over C te bestellen