Zaterdag 25 februari 2023:
LIVE Clinic - Zeker traden met Bitcoin

 

Met de unieke LIVE Clinics van CryptoCoiners en de iOS Academie word je een expert, op een leuke, snelle en effectieve manier.

Je volgt de LIVE Clinics vanachter je eigen computer. Je hoeft er dus niet de deur voor uit!

En na afloop? Dan kun je de opname van de complete LIVE Clinic nogmaals bekijken - zo vaak als je wilt. En... al het materiaal dat bij de LIVE Clinic hoort, kun je GRATIS downloaden.

 

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar.


De marktdominantie van Bitcoin is enorm. Dit maakt het soms lastig om te daytraden. Tegelijkertijd zijn er zoveel mogelijkheden om winst te pakken in altcoin-trades... Hoe doe je dit zo zeker mogelijk?

Tijdens deze clinic leer je:

  • de zekerste instapmomenten kiezen
  • de beste uitstapstrategie kiezen, op basis van de markten
  • omgaan met snel dalende prijzen (glijbanen)
  • de juiste stop loss-strategie kiezen
  • ‘onrustige trades’ voorkomen

Hoe werkt een Clinic?

Je volgt de Clinic vanachter je eigen computer. Tijdens een LIVE-sessie kun je praten met Roelf (je trainer) en met de andere deelnemers, je kunt vragen stellen en je leert de nieuwste technieken - zonder dat je ervoor de deur uithoeft!

Stukje gemist? Geen probleem. LIVE-sessies worden opgenomen: na afloop kun je de complete Clinic dus nogmaals GRATIS bekijken - zo vaak als je wilt!

Al het materiaal dat tijdens de Clinic wordt gebruikt, kun je GRATIS downloaden: presentaties, voorbeelden, PDF-bestanden enzovoort. Je hoeft verder dus niets aan te schaffen.
LIVE Clinic op zaterdag 25 februari, van 10:30 tot 17:00 uur icon
Alle video-opnames en presentaties achteraf beschikbaar icon
Prijs: €137,00
Bestellen